Универзитет у Београду - Хемијски факултет Srpski - latinica LAT   English ENG

Pocetna Почетна страна   Mapa Мапа сајта   Linkovi Линкови       Портали:   Zaposleni За запослене   Studenti За студенте   WebMail WebMail

КОНКУРС ЗА УПИС НА ПРВУ ГОДИНУ
ОСНОВНИХ И ИНТЕГРИСАНИХ АКАДЕМСКИХ СТУДИЈА 2022/23.

О Факултету
Катедре и центри
Студије
Научноистраживачки рад
Упис на Факултет
Новости
Збирка великана
српске хемије
Студентске организације
Интерне стране

Pretraga Претрага сајта:

Хемијски факултет Универзитета у Београду

уписује студенте у прву годину школске 2022/23. године
на студијске програме у сагласности са Болоњском декларацијом

Хемијски факултет уписује у прву годину основних и интегрисаних академских студија укупно 170 студената који се финансирају из буџета Републике Србије и 15 самофинансирајућих студената на следеће студијске програме:

Врста студија Студијски програм Буџет Самофинан-
сирање
Основне
академске студије
Хемија 75 5
Биохемија 45 5
Хемија животне средине 25 5
Интегрисане
(основне и мастер)
академске студије
Настава хемије 25 -
УКУПНО 170 15

▹   ВАЖНО!


В А Ж Н О !

РАСПОРЕД ЗА УПИС КАНДИДАТА НА ХЕМИЈСКИ ФАКУЛТЕТ

Упис кандидата на Хемијски факултет према коначној ранг листи обавиће се 6, 7. и 8. јула 2022. године у Студентској служби факултета (приземље, соба број 327) према следећем распореду:

Кандидати који су стекли право уписа као самофинансирајући студенти (студијски програм Хемија од редног броја 76 до редног броја 80 и студијски програм Биохемија од редног броја 46 до редног броја 50) треба да дођу на прозивку у петак, 8. јула 2022. у 12 часова, јер постоји велика могућност да се сви кандидати који су према коначној ранг листи стекли право уписа на терет буџета не упишу у предвиђеном року, те би услед померања ранг листе ови кандидати могли стећи право да се упишу у статусу буџетских уместо самофинансирајућих студената.

Кандидати који се према коначној ранг листи налазе на листи чекања (студијски програм Хемија од редног броја 81 до редног броја 136 и Студијски програм Биохемија од редног броја 51 до редног броја 94) морају обвезно да дођу на прозивку. Прозивка канидадата, померање ранг листе и упис кандидата на место неуписаних студената обавиће се у петак, 8. јула 2022. у 12 часова на улазу "А" Хемијског факултета. Kандидат који је био на коначној ранг листи, а није се уписао у предвиђеном року, дефинитивно губи право на упис!

На упис и прозивку, обавезно понети са собом документа потребна за упис која су наведена у Конкурсу за упис на прву годину основних и интегрисаних академских студија 2022/23.

Важна напомена:   Уколико кандидат није у могућности да дође у на упис према наведеном распореду, потребно је да пошаље e-mail на следећу адресу: studentska_sluzba@chem.bg.ac.rs и на тај начин обавести запослене када ће доћи на упис, али искључиво у предвиђеним терминима - 6. и 7. јул од 10 до 14 часова и 8. јул од 10 до 12 часова. Ово се односи само на кандидате који су стекли право уписа на терет буџета - сви остали кандидати морају доћи на прозивку 8. јула 2022. у 12 часова.


За плаћање трошкова уписа и прве рате школарине за самофинансирајуће студенте, потражите најближе поште и банке у близини Хемијског факултета, као што је приказано на мапи:

[HF - Najblize poste i banke]

[HF - Najblize poste i banke - QR kod]
Најближе поште и банке на Google Maps

[Upis na HF]

▹   Могу ли да се упишем на Хемијски факултет?

▹   Како да се пријавим на конкурс?

▹   Календар активности

▹   Како да се спремим за пријемни испит?

▹   Која су ми документа потребна за упис?

▹   Упис без пријемног испита

▹   Шта ако сам средњу завршио у иностранству?

▹   Шта ако сам припадник српске националне мањине из неке од суседних земаља?

▹   Шта ако сам особа са инвалидитетом?

▹   Шта ако сам припадник ромске националне мањине?

▹   Шта ако сам страни држављанин?

▹   Жалбе и рокови

▹   Додатне информације и формулари

За све додатне информације на располагању је Студентска служба Факултета, на телефон   011 / 333 66 78   (радним данима, од 9 до 15 часова) или на e-mail:   studentska_sluzba@chem.bg.ac.rs.

© Универзитет у Београду - Хемијски факултет